Bendruomenės diena 2019
Karjeros diena 2019
Bendruomenės diena 2018
Bendruomenės diena 2017
Bendruomenės diena 2016
Karjeros diena 2016
Karjeros diena 2014
Padėkos diena 2014m.
Padėkos dienos šventė
Archyvai

                                   

     Trečiadienio  rytą, lapkričio 15 d., gausus būrys mokinių iš 6A, 6C, 6B ir 8R  klasių, lydimi  klasės auklėtojos Lilijos Rutkovskajos, Oksanos Gončarovos, istorijos mokytojos Renės Petronienės bei 6C klasės tėvų atstovės  Ingos Kaušinienės  vyko į pažintinė ekskursiją Vilniuje.   Pirmiausia visi kartu apsilankėme Iliuzijų muziejuje, kuriame išklausę instruktažą ėjome apžiūrėti visų kambarių. Veidrodžių kambarys, Disko kambarys, Apverstas butas, Iliuzijų kambarys – visi jie buvo įspūdingi. Nusifotografavę ir pilni įspūdžių ėjome į  Lietuvos Nacionalinį muziejų. Čia mes dirbome grupelėse, o kiekviena grupė gavo skirtingas temas. Ekspozicijoje  pasinėrėm į didingą Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės laikotarpį, mums papasakojo apie didįjį Žalgirio mūšį, apžiūrėjome  Žalgirio mūšio schemą. Taip pat galėjome pasimatuoti riterio šalmus ir palaikyti kalaviją.  Nacionalinių kostiumų ekspozicijoje turėjom galimybę pamatyti visų penkių etnografinių regionų – Aukštaitijos, Dzūkijos, Suvalkijos, Žemaitijos ir Mažosios Lietuvos – valstiečių tradicinius šventadieninius drabužius.

           Labai dėkojame auklėtojoms, istorijos mokytojai ir lydinčiai mamai už šaunią ekskursiją. Muziejuje praleistas laikas primena apie Lietuvos istorijos gražius puslapius. Gautas žinias galėsime panaudoti pamokų metų.

Aušrinė Labogaitė, 6C klasės seniūnė

Komentarai negalimi.

Rekvizitai

Švenčionių progimnazija
Savivaldybės biudžetinė įstaiga
Lentupio g. 32,
LT-18126 Švenčionys
Tel. (8 387) 51 732
El.p. info@svprogimnazija.lt
Duomenys kaupiami ir saugomi
Juridinių asmenų registre,
kodas 190505971

Pamokų laikas

Visomis savaitės dienomis, išskyrus trečiadienį
1. 8.00- 8.45   (10 min.)
2. 8.55 – 9.40  (20 min)
3. 10.00- 10.45 (20 min)
4. 11.05-11.50  (20 min)
5. 12.10-12.55  (20 min)
6. 13.15-14.00 (5 min)
7. 14.05-14.50  (5 min)
8. 14.55-15.40

Trečiadieniais
1. 8.00- 8.45   (10 min.)
2. 8.55 – 9.40  (20 min)
3. 10.00- 10.45 (20 min)
4. 11.30-12.15  (45 min)
5. 12.35-13.20  (20 min)
6. 13.40-14.25 (5 min)
7. 14.30-15.15  (5 min)

Tvarkaraščiai

Pamokų tvarkaraštis I pusm.

Neformaliojo švietimo tvarkaraštis
Mokyklinių autobusų tvarkaraštis

Valgiaraščiai

Mokamas maitinimas

Nemokamas maitinimas

Nuorodos

Naudinga informacija:

Olweus(OPKUS)

Dienynas

Elektroninis pažymėjimas

 

Vaikų linija

Tėvų linija

Perspėjimas ir informavimas

Informacinė sistema

Švietimo naujovės

Rajono aktualijos

2024 m. birželio mėn.
Pr A T K Pn Š S
« Rgp    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930